vineri, 23 octombrie 2009

Dormi? Nu, mersi, ca-s cu masina...

Nu am drepturi de autor pentru titlu, dar oricum persoana care detine aceste privilegii nu citeste, so :D pot profita.
Problema no.1 pe care o am ... nu pot dormi :) Da' nu pot, frate, nici daca mi s-ar promite 4 kg de Skittles. Nu am mai dormit de :-? cred ca 4 zile... :) Nu, nu beau cola, nu beau cafea, nu beau energizante. Deci? sfaturi, anyone? :-s

6 comentarii:

  1. incearca psihologia inversa.
    impune-ti sa nu dormi pt ca ai treaba .. . sa vezi ce repede te ia somnul :P

    RăspundețiȘtergere
  2. E vina lui Jamal ... nu ? Tall , dark and with an accent that turns every conversation with him into a f'ing nightmare.
    Un mare ..." ce a vrut sa spuna? " prin "Turn the woobblle doubles in mate ( insert british laugh ) ! " este in mintea ta in fiecare seara inainte de culcare

    RăspundețiȘtergere
  3. merge. pe verificate ;) daca nu ai somn, nu te chinui sa adormi daca nu poti. de ce iti impui sa dormi, de aia nu ai sa poti. cand realizezi ca nu ai somn, gandeste-te intai la cate mai ai de facut. vreo tema, de spalat vase, rufe, de curatat ceva. daca ai trecut de faza ganditului si nu dormi inca, treci la treaba. e mult mai probabil sa dormi dupa ce te efortezi. alt mic truc: pune un ceas sa sune la 11 noaptea. ai sa stii asa ca mai ai o ora si trebuie sa te culci. asa iti setezi constientul, inconstientul si subconstientul, ca trebuie sa dormi.
    a little extra tip: de la ora 11 cand suna ceasul ala, inchide luminile. creierul e activat cand exista lumini care il stimuleaza. lumina il face sa inteleaga ca trebuie sa stai treaza, pentru ca face asocierea cu perioada zilei cand trebuie sa fie activ.
    daca niciunul din ponturile astea nu functio-merg :P da-mi un buzz si mai vbim ;)

    Ingrid

    RăspundețiȘtergere
  4. citeste ceva plictisitor. da prin camera cu ceva care sa miroasa a levantica, daca ai/gasesti.

    RăspundețiȘtergere
  5. uita`te la ciclism :))
    Cevi

    RăspundețiȘtergere

ei, acum poti sa iti spui si tu oful