marți, 14 decembrie 2010

whoooo hoooooooooo


Bai ce ma binedispune piesa asta :X :))
Nu stiu de ce, dar imi da o senzatie fizica din aia gen Gerri Halliwell(sau cum o chema-o pe ea, bine ca-i vegetariana si n-o sa ceara miel in veci) din It's raining men :))
Gata examenul, mai am 800 de cuvinte dintr-un eseu ;;) Si un studiu legal de 3000 de cuvinte :-l si pot sa ma incalt si sa ies cu portofelul si pasaportul din casa inspre London 8-} Cred ca n-am fost in viata mea mai fericita ca ma intorc acasa :)) Probabil acelasi lucru l-am scris si anul trecut... da' scratch that ... nici nu se compara cu anul asta ...
Vorba Andreei, daca mai vad copane si cartofi deceniul asta, dau in apoplexie. Nevasta-mea zice ca nu mananc miel pentru ca fac parte din grupul celor care mananca doar ca sa traiasca :))))) M-a carat aseara sa mancam kebap si sa facem shopping :X Mi-am cumparat cercei si m-am ingrozit cat poate sa coste un cacat de senzor pentru XboX... m-a luat si durerea de cap :)))
Mesaj subliminal model harta de pe facebook catre nevasta-mea: cand te trezesti, sper sa te simti prost ca ai dormit cu minim 3 ore mai mult decat mine :-w I love you anyways :))

Yeeeeeeeewwwww grace me with your cold sholdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeerrrrr; on a second though, ma duc cu o cratita si o lingura sa imi sperii nevasta >:) mwaaaaaaahahhahahaha



As can be noticed, Bubut e intr-o stare ffffffffff happy azi, do not try to ruin that :D

3 comentarii:

ei, acum poti sa iti spui si tu oful